Cum să cureți rugina de pe haine?

Cum să cureți rugina de pe haine?

Petele de rugină de pe haine vă dau batăi de cap? Spuneți adevărul, nu-i așa că vi s-a întâmplat și vouă în adolescență să vă supărați pe părinții voștri? Mi s-a întâmplat o dată când mama mi-a aruncat o pereche de blugi.

Era o pereche de blugi Levi 501, și dacă sunteți o persoană născută în anii ‘80 știi ce înseamnă să fii tânăr și ce sacrificii a trebuit să fac pentru a cumpăra o pereche de Levi.

Mama i-a aruncat pentru că acum câteva zile bunica mea i-a așezat pe un gard și plasa ruginită mi-a pătat blugii.

Ea a frecat blugii zile întregi, a încercat cu înălbitor și toate bombele chimice din casa ei, dar nimic nu a funcționat, au rămas semne portocalii, roșii și maronii pe ei și a trebuit să îi arunce. Dacă aș fi știut mai dinainte că există un truc foarte simplu pentru a curăța petele de rugină de pe haine, nu m-aș fi supărat atât de tare …

Îmi amintesc că eram atât de supărată că timp de câteva zile nu am vorbit cu ea.

Trucul foarte simplu este următorul:

  •  puneți câteva picături de Lemontrì, care este un produs pe bază de acid citric de la Verdevero, direct pe petele de rugină;
  •  adăugați sare peste zona umedă;
  •  se lasă câteva minute;
  •  se freacă ușor;
  •  clătiți cu apă.

Dacă acest lucru nu este suficient, vă sugerez să puneți Lemontrì direct pe pete, să presărați sare și să puneți haina la uscat în aer liber.

Când îmbrăcămintea este uscată, puneți-o în mașina de spălat și continuați cu spălarea normală cu BeiPanni.
Rezultatul pe care îl veți obține este o îmbrăcăminte complet curată și fără urme de rugină.

Dacă ți-a plăcut acest truc și vrei să știi mai multe…sau dacă vrei să mă întrebi cum să cureți orice pată pe care nu o poți elimina, te invităm să ne scrii pe pagina noastră de Facebook sau te așteptăm să ne vizitezi pe site-ul nostru.

Alina Sarca

O fire curioasă, dornică de a cunoaște, a descoperi, a călători, pasionată de bucătăria italiană, lectură, sport și dans.

Lasă un răspuns