Cămara Fermecată este rezultatul dedicării unei familii de gurmanzi italiano-română, îndrăgostită iremediabil de bucătăria mediteraneeană și produsele de calitate superioară disponibile pe piața din Italia. Este un proiect realizat cu mare pasiune, ce dorește să vină în întâmpinarea publicului din România cu o serie de produse consacrate pe piața italiană, ce se bucură de aprecierea celor mai pretențioși clienți. Acestea se pot achiziționa online din CămaraFermecată.ro, la un raport calitate-preț excelent.

De unde sunt aduse produsele din Cămara Fermecată?

Toate produsele comercializate în magazinul online camarafermecata.ro sunt aduse de către noi direct de la producătorii italieni de top. Ne place să colaborăm cu afaceri care promovează mâncarea gustoasă și sănătoasă, a cărei savoare vine din ingrediente proaspete și combinații inedite de gust. Deoarece dorim să venim în întâmpinarea tuturor preferințelor și posibilităților financiare, comercializăm produse variate de la cei mai cunoscuți producători din Italia. Parteneriate noi apar mereu, astfel încât vă așteptăm pe toți cât mai des pe site-ul nostru.
Produsele sunt achiziționate direct de la acești producători, după care sunt aduse în România cu mijloace de transport proprii, în condiții de maximă siguranță și prospețime.
Toate preparatele sunt transportate cu camioane care le păstrează în anumite condiții de temperatură și umiditate. Odată ajunse în România, produsele sunt aduse la depozitul nostru, unde se păstrează conform specificațiilor, până când sunt livrate la tine acasă.
Atenție: anumite preparate dispun de o perioadă de valabilitate redusă. Pentru a ne asigura că te vei bucura de prospețimea lor așa cum se cuvine, noi le comandăm pentru tine special, în termen de 5-7 zile lucrătoare, motiv pentru care acest tip de produse nu vor fi disponibile pe comandă de pe o zi pe alta decât dacă se află în stocul nostru.
Astfel, vei avea certitudinea că te răsfeți cu gustul unui aliment de calitate, care se bucură de prospețime și savoare. De aceea, dacă știi că ai nevoie pentru o ocazie specială de anumite produse din Cămara Fermecată, îți recomandăm să le comanzi în avans cu o săptămână. Noi le vom aduce de la producătorii italieni în depozitul din România, special pentru tine. Atunci când vine vorba despre aceste alimente perisabile, evităm să păstrăm pe stoc cantități mari, tocmai pentru a evita învechirea.
Îți mulțumim pentru interes și te invităm să faci o vizită în Cămara Fermecată!