Ca să beneficiezi de această reducere trebuie doar să te abonezi la newsletterul nostru. În câteva minute după abonare vei primi un email cu un cod de voucher pe care îl poți folosi atunci când faci prima ta comandă. 

Datele pe care le furnizezi mai jos intră în baza noastră de date securizată și sunt folosite doar pentru a-ți trimite newslettere periodice cu cele mai importante oferte de pe site-ul nostru. Te poți dezabona oricând dacă mesajele noastre nu îți sunt utile.

Codul de reducere de 5% este valabil indiferent de produsele cumpărate sau de reducerile existente în momentul respectiv pe site. Codul nu poate fi folosit împreună cu alte vouchere similare. Abonează-te acum folosind butonul de mai jos!

Clienții existenți pot beneficia de această reducere atunci când fac a doua comandă. Pentru ca reducerea de 8% să poată fi aplicată este necesar ca această a doua comandă să conțină produse în valoare de minim 250 lei.

Cum beneficiezi de această reducere? Simplu! Fiecare pachet de produse livrat de noi este însoțit de o factură fizică care are un număr unic. Folosește acest număr drept cod de reducere pe site atunci când efectuezi a doua comandă pentru a reduce 8% din totalul de plată.

Codul de reducere de 8% este valabil indiferent de produsele cumpărate sau de reducerile existente în momentul respectiv pe site. Codul nu poate fi folosit împreună cu alte vouchere similare și este valabil pentru o singură comandă.

Condimentează-ți inboxul și obții 5% reducere!

Abonează-te la newsletter și primești un voucher de 5% reducere la prima comandă.

Închide meniul
×

Cart

Reducerile sunt tot timpul delicioase!
Îți oferim 5% la prima comandă și 8% la a doua. Pentru că sigur doar o comandă nu-ți va fi de ajuns. :)
Reducerile sunt delicioase!
De aceea îți oferim 5% la prima comandă și 8% la a doua. :)
Bunătăți de Paște!
Descoperă Colomba Pascală italiană! Gust autentic și delicios.
Bunătăți de Paște!
Descoperă Colomba Pascală italiană! Gust autentic și delicios.
-10%. La orice produs!
Vrem doar să te anunțăm că până în 17 Aprilie avem 10% reducere la orice produs de pe site.
-10%. La orice produs!
Vrem doar să te anunțăm că până în 17 Aprilie avem 10% reducere la orice produs de pe site.